Rebecca & Hampus

 

Namn:  Hampus    E: Lobsang    U: Tina
Ägare:
 Karin Stenlund och Susanne Andersson

                                    -Fler bilder-

Hej, mitt namn är Rebecca Viklund. Jag går 6a på Porsnässkolan. Jag började sköta Hampus sommaren 2006 och har skött han sedan dess. Jag började min "karriär" om man nu säger så på barnridning på Jonsgården och då jag blev äldre tog jag även ridlektioner där. Men efter ett tag slutade jag på Jonsgården och jag började rida på Birca i Blåsmark. Men eftersom det blev så långt dit så slutade jag där också dels också för att det var ett annorlunda ridsätt än vanligt... Nu rider jag på Piteå RK på söndagar. Jag har nu även varit på min första hopptävling även på Piteå RK då jag ramlade av 2 gånger då jag hade Zack:)
 
Jag äger även Schäfern Disa eller en del av hon eftersom jag betalade 200 kr för hon^^ Hon är en liten galen, snäll, lydig och snål. Hon har även grävt någon grop i trädgården. Nu på sommaren om det är varmt så lägger hon sig och rullar sig i det torra gräset. Hon kan sitt, hopp, ligg, Give Me Five, tass upp, hit, kom stanna, att man har en godis på tassen och säger vänta och varsegod, PANG död kan hon också och för att inte förbli död så kan hon lev. Om man har godis eller Frolic så kan hon även fot och hopp och lek.

Jag började sköta Hampus sommaren 2006 och har skött han sedan dess. Han är en New Forest valack på 23 år. Han är brun med svart man och svans. Före han kom hit till Norrfjärden så bodde han hos en tjej och så han han stått på ridskola och på Strömsholm där han vägrade ut sig på ett prickigt hinder. Han såldes från ridskolan eftersom han var så sur i boxen vilket han inte är nu utan nu är han snäll som bara den. Jag har väl gjort det mesta med han...tävlat hoppning, tävlat dressyr, tävlat tolktävling, ridit och hoppat i skogen, ridid barbacka kört med han och duschat han och lite annat men självklart tillbringat massa med tid att bara vara i stallet och mysa! Har gått ganska bra i tävlingar har kommit 4:a 3gg och clear round+ märke 1.


///Det är lite om jag, Hampus och Disa

  -Tillbaka till Ekipage-