Nancy & Pilen

 

Namn: Kussjö Pilen -1992    E: Pilmin (NO)    U: Pokervira   Ue. Virmar (NO)
Ägare: Nancy Markström

                                        -Fler bilder-

Mitt namn är Nancy Markström, bor i Norrfjärden och har som de flesta fått ett stort hästintresse redan som liten.

Min häst heter Kussjö Pilen, kallas för Pilen. Han är en kallblodsvalack, född 1992 och är mörkbrun. Köpte honom januari 2008 från Lycksele där han stod på lösdrift. Han hade då så mycket vinterpäls så han såg ut som en islandshäst (eftersom han inte är så hög) och var ganska rund om magen när jag hämtade hem honom. Det var mycket, mycket fart när han kom och helst inget stopp. Men efter mycket träning och slit så har han idag blivit riktigt fin. Han kanske inte är helt perfekt i allt han gör men han försöker verkligen och det är huvudsaken.
Han tycker verkligen om att träna både hoppning och dressyr. Hösten 2008 startade vi i en dressyr- samt en hopptävling och tyckte att det var superkul så nu är vi laddade inför de kommande tävlingarna!.

Min hund heter Orrlyran´s Kims Svarta Sarah, kallas för Sarah. Hon är en engelsk springer spaniel, född 2002 och är svart, vit och tan färgad. Min andra hund har jag på halvtid kan man säga. Hon heter High score Kind of Special, kallas för Kicki. Hon är också en engelsk springer spaniel, född 2004 och är brun och vit. Båda hundarna är omplaceringshundar och har haft dem sen de var 2 år. Sarah tycker mycket om bus och lek medan Kicki helst äter och sover.


  -Tillbaka till Ekipage-