Madeleine & Hampus

 

Namn:  Hampus    E: Lobsang    U: Tina
Ägare:
 Karin Stenlund och Susanne Andersson

                                    -Fler bilder-

Jag heter Madeleine Viklund och är snart 15 år gammal. Jag bor i norrfjärden och sköter ponnyn Hampus. Jag har skött om honom sen han kom hit till norrfjärden och det har vart väldigt roligt och lärorikt! Han är en typisk "ridskoleponny" och vet exakt hur han ska få en att nästan tappa tålamodet men det är ju av det man lär sig och jag har självklart haft väldigt fina & mysiga studer med honom också!!

Har även ridit Romeo också lite grann nu under hösten, och han står i samma stall som Hampus. Det har varit väldigt spännande och kul eftersom han bara är ca. 4 år så har jag lärt mig mycket av att rida honom och har utvecklas mycket som ryttare också, man både lär sig & lär ut!
Jag rider också på ridskola en gång i veckan, Piteå ridklubb, och dressyrtränar där en gång i månaden på en häst vid namn Sir William. Han är en väldigt fin och mysig kille som inte gör saker helt i onödan men har börjat hitta knapparna på honom nu, och de är mycket kul! :) Har lite smått börja tävla nu, både Sir William och Hampus så vi får väl se hur tävlingsåret 2010 kommer att se ut men vi kanske syns någon gång!"

Ha det bäst! // Madde
 

-Tillbaka till Ekipage-