Louice & Nisse

 

Namn: Nice King -1998   
Ägare: Louice Öström

                                        -Fler bilder-

Nice King är ett varmblod som älskar att lata sig i hagen med bästisen Jolly och att springa fort i skogen. Nisse som han kallas kom till oss för ca 3 år sen efter att han avslutade sin korta tid som travare. Han kunde inte mycket när han först kom till oss så både jag och nisse har fått lära oss nya saker. Men på hopplanen är vi som bäst tillsammans. Vi har just börjat tävla 1 meter som går bra. Men vi kommer nog inte kunna hoppa högre än 1.10 pga en gammal skada i ett av bakbenen.
Nisse är en otroligt snäll häst och alla kan hantera honom. Men i hagen så bestämmer han och kan vara riktigt elak mot dom flesta hästar, stora som små.
Men med Jolly går det bra och dom skulle nog inte kunna vara ifrån varandra för länge.

Jag heter Louise Öström och är 17 år. Jag går skola i Luleå på Norrlands entreprenörs gymnasium. Jag är mest i stallet med mina djur och med nisse såklart. Jag bor i Kvarnbäcken (Böle) med min mamma Erika som ägerNisse med hennes kompis Viveka. Jag skulle vilja köpa en ung hingst om något år, någon som jag kan träna upp från grunden och ut vecklas med så mycket som möjligt.

  -Tillbaka till Ekipage-