Isabell & Abbe

 

Namn: Abgar
Ägare: Isabell Dahlgren

                                        -Fler bilder-

Jag heter Isabell och jag bor i Hemmingsmark. jag och min syster Wilma fick Abgar i slutet på juli - 08. Jag har ridit sen jag var 7 och haft hästintresse före det. Jag började rida i en vanlig ridgrupp på PRK där jag red i samma grupp tills jag fick ''Abbe''.

''Abbe'' är en korsningsponny från holland som är född 1994. Han är utb. LA dressyr och LB hoppning. ''Abbe'' är jätte lugn och jättesnäll, nästan inte rädd för något! Vi håller på att köra in honom, vi vet inte om han är inkörd, med han är då inte körd dom senaste 8 åren. Vi håller på lite smått med NH och trickträning vilket han är lättkärd inom.:)

Jag tränar hoppning för Marie Viklund en gång i veckan på PRK då det är hoppning jag mest satsar på. Jag brukar även ta privatlekioner i dressyr av Maria Bergström. Jag och ''Abbe'' har även börjat med klassisk dressyr är vi är totalt nybörjare, men det går ändå riktigt bra! Vi har äver börjat hopptävlat litegrann. :)

Vi håller på att bygga ett stall hemma hos oss, just nu är det 3 boxplatser, men det kommer bli 5 boxar + sadelkammare och omklädningsrum! :D

  -Tillbaka till Ekipage-